• 30 of 60 minuten per week
  • Samen op weg naar jouw doel
  • Voor beginners en gevorderden
  • Veel aandacht voor techniek en juiste lichaamshouding
  • Advies op gebied van voeding (optioneel)

Ideaal als je doelgericht aan de slag wilt! In eigen dorp!!

Personal training voor jou

Wil je werken aan een gezondere leefstijl, je conditie opbouwen of juist afvallen? Heb je voor jezelf sportieve doelen gesteld, maar weet je nog niet hoe je moet beginnen? Onze personal trainers weten het beste uit jezelf te halen!

Wat houdt de personal training in?

Na een uitgebreide intake worden je doelen in kaart gebracht. Er zal trainingsprogramma op maat worden opgesteld en je krijgt advies en oefeningen mee voor thuis. Door 15 minuten eerder te komen kun je zelf je spieren al goed opwarmen. Je kunt kiezen voor een extra (bootcamp)training waardoor je nog een stok achten de deur hebt.

Training en locatie

Je traint in de trainingsruimte van Fysiotherapie Kinesis of bij lekker weer buiten. Jij geeft je voorkeur aan qua dag en tijden, wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Instructeur

Onze fysiotherapeuten Xander en Iris zijn zeer gedreven in het geven van personal training. Een groot voordeel is dat onze therapeuten goed letten op de uitvoering en techniek van de oefeningen. Zo is de kans op blessures minimaal en haal je het beste uit jezelf.

Betaling van de Personal training

De kosten hangen af van je doelen. Voor de intake betaal je 40 euro. Per training van 30 minuten betaal je 36,50 euro. Per training van 60 minuten betaal je 70 euro.

Kom langs voor Personal training!

Geweldig dat je kennis wilt maken met personal training!  Bel ons of stuur een e-mail om te laten weten dat je graag wilt starten.

Aanmelden of overleg met ons 050-5032996

Samen op weg! In eigen dorp!! Bel voor de mogelijkheden!