• Voor herstel tijdens en na een sportblessure
  • Ook voor kleinere klachten
  • Geen doorverwijzing huisarts nodig

Sportfysiotherapie Peize voor jou

Belemmeren jouw klachten je om optimaal te sporten of heb je klachten gekregen door het sporten neem dan gerust contact op. De kans is groot dat fysiotherapie jou kan helpen om weer goed te kunnen bewegen.

Ook als je kleinere klachten hebt kan een therapeut je helpen.

Wat is sportfysiotherapie?

Bij sportfysiotherapie draait het om klachten en blessures die zijn ontstaan tijdens of na het sporten. Een persoonlijk behandelplan, dat meestal bestaat uit oefeningen en het losmaken van de spieren, zal je helpen om snel weer gezond te kunnen bewegen.

Type klachten

Als je klachten hebt, die je belemmeren om te kunnen sporten of die zijn ontstaan door het sporten kun je bij een sportfysiotherapeut terecht. Wij hebben veel ervaring met het herstel van sportblessures en werken samen met gespecialiseerde partners.

Zo werkt sportfysiotherapie

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen. We kunnen dan een intake- en onderzoekgesprek plannen waarbij je kennis kunt maken met de fysiotherapeut. Tijdens die intake wordt gesproken over de klachten en zal de fysiotherapeut onderzoek doen, eventueel met behulp van echografie. Daarna wordt er samen met jou een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Met of zonder verwijzing van de (huis)arts

Voor sportfysiotherapie heb je doorgaans geen verwijzing van de huisarts nodig.
Als je een operatie hebt gehad naar aanleiding van de blessure heb je wel een verwijzing van de specialist nodig.

Kosten sportfysiotherapie

De kosten hangen af van het behandelplan. Bel gerust, dan kunnen we ook voor je nakijken wat jouw zorgverzekeraar eventueel vergoedt.

Direct aanmelden of bel 050-5032996