• Gedurende 2 jaar Coaching op Leefstijl (CooL)
  • Aandacht voor beweging, voeding, slaap, stress, ontspanning en positieve gezondheid
  • 1-op-1 sessies met een professional én groepssessies
  • Alleen als je echt gemotiveerd bent en een intake hebt gehad
  • Bewezen goede resultaten (en plezier!)
  • Vaak vergoed zonder aanspraak op eigen risico

Hoe werkt het?

Het GLI-programma helpt je om een duurzame gezonde levensstijl te ontwikkelen, die past bij jou. Dat doe je niet alleen. Twee jaar lang heb je één-op-één gesprekken met een professional en groepssessies met je mede-deelnemers. Je behoudt zelf de regie.

Omdat je streeft naar een gezonde levensstijl, die je ook na die twee jaar door kunt zetten, leer je tijdens het programma over beweging, voeding, slaap, stress, ontspanning en positieve gezondheid.

We hebben een korte vragenlijst samengesteld. Daarna volgt een intake gesprek. In deze eerste fase willen we met je onderzoeken of je voldoende gemotiveerd bent. Het programma is voor sommigen kosteloos, maar jouw deelname is ook belangrijk voor de groep. Je moet dus gemotiveerd zijn om je doelen te halen, bij alle groepssessies te zijn en tussentijds aan de slag te gaan.

Voor wie is het GLI-programma?

Het programma is ontwikkeld voor mensen met overgewicht en/ of een verhoogd gezondheidsrisico. Maar iedereen, die worstelt met een gezonde levensstijl mag zich melden voor de intake. Dus ben je je bewust van je ongezonde levensstijl of heb je allerlei diëten geprobeerd maar val je steeds terug? Informeer dan eens naar de mogelijkheden.

Kosten GLI-programma

Als je overgewicht of een verhoogd gezondheidsrisico hebt, dan is het programma kosteloos zonder aanspraak op het eigen risico. Dit gaat om volwassenen met:
– overgewicht (BMI 25-30) met daarbij een verhoogd risico op diabetes mellitus type 2 (DM 2), cardiovasculaire aandoeningen, artrose of slaapapneu of met verhoogde buikomvang (≥ 102 cm bij mannen en ≥ 88 cm bij vrouwen).
– obesitas (BMI ≥ 30).

Als je niet in deze groep valt, wordt deelname niet vergoed. Maar je bent wél welkom. Informeer gerust bij ons.

Je kunt een verwijzing krijgen via de huisarts, maar je kunt je ook direct bij Kinesis melden.

Direct aanmelden of bel 050-5032996