wat is manuele therapie peize drenthe

  • Helpt bij bewegingsklachten zodat je beter kunt functioneren
  • We stellen een persoonlijk behandelplan voor je op
  • Plan een intake gesprek om snel aan de slag te kunnen

Direct aanmelden

Fysiotherapie voor jou

Fysiotherapie is zeer veelzijdig. Een fysiotherapeut kan je adviseren als je pijn ervaart bij bewegen. Maar een fysiotherapeut is er bijvoorbeeld ook voor je als je na een operatie oefeningen wilt doen om sneller te herstellen.

We kunnen een behandelplan opstellen voor chronische klachten, maar bijvoorbeeld ook als je last hebt van een irritante steek in je rug bij een bepaalde beweging. De fysiotherapeut kan al snel aangeven wat voor jou de mogelijkheden zijn en of je op de juiste plek bent.

Fysiotherapie bij bewegingsklachten

Bij fysiotherapie wordt gekeken naar de oorzaak van de klachten. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit het behandelen van spieren en bindweefsel, maar ook oefentherapie om deze structuren te versterken.

Een fysiotherapeut kan jou adviseren en je praktische tips geven om het optimale uit jezelf te halen.

Fysiotherapie is gericht op alle bewegingsklachten. Daarbij wordt gekeken naar het hele lichaam en hoe je je lichaam gebruikt. Veel voorkomende klachten zijn rugklachten en nek-, en schouderklachten. Maar ook in andere delen van het lichaam kun je last hebben bij het bewegen. Dat kan het lastig maken om je werk goed te doen, boodschappen te halen of te fietsen.

Hoe werkt het?

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen. We kunnen dan een intake gesprek plannen waarbij je kennis kunt maken met de fysiotherapeut. Tijdens die intake wordt gesproken over de klachten en zal de fysiotherapeut onderzoek doen.

De fysiotherapeut maakt een voorstel voor een persoonlijk behandelplan. Hoeveel afspraken nodig zijn, wat voor oefeningen of wat voor aanvullende oplossingen mogelijk zijn verschilt per persoon.

Fysiotherapie Peize

We komen ook aan huis als je in Peize of omgeving woont.

Met of zonder verwijzing van de (huis)arts

Doorgaans kun je zonder verwijzing van de huisarts bij ons terecht. Maar mocht een verwijzing nodig zijn, dan vertellen we je dat direct.

Kosten fysiotherapie

De kosten hangen af van het behandelplan. Bel gerust, dan kunnen we ook voor je nakijken wat jouw zorgverzekeraar eventueel vergoedt.

Direct aanmelden of bel 050-5032996