bootcamp Peize buiten training drenthe

 

  • In eigen tempo conditie en kracht opbouwen
  • Buiten sporten, in eigen dorp
  • Train met onze fysiotherapeuten
  • Voel je fitter, gespierder en gezonder

Verleg je grenzen met deze lekkere, laagdrempelige buitensport.

Over Bootcamp

Bootcamp bij Kinesis betekent op je eigen niveau werken aan alle facetten van een opbouwende training. We focussen op conditie, kracht en coördinatie.

De trainer neemt materialen mee. Ook maken we gebruik van klimrekken en bankjes. Door je eigen lichaamsgewicht te gebruiken, krijg je een uitdagende training.

Onze Bootcampers waarderen vooral het trainen in de buitenlucht, de enthousiaste fysiotherapeut als trainer en het sporten in een groep. Doordat de training door een fysiotherapeut wordt gegeven, is er meer aandacht voor techniek en uitvoering van de oefeningen. Allemaal in ons mooie eigen dorp.

Bootcamp in Peize: training en locatie

Bootcamp wordt iedere maandag- en donderdagavond van 19:30 – 20:30 gegeven. Op vrijdag kun je ’s ochtends trainen van 8:45-9:45.

We trainen gedurende de vakanties gewoon door!

Onze trainers zoeken de mooiste plekjes in het dorp om een uitdagende training te geven. Haal alles uit jezelf, je zult met een voldaan gevoel thuiskomen!

Begeleiding door fysiotherapeuten

Onze enthousiaste Bootcamp trainers Xander, Iris & Anouska staan voor je klaar.
De groep wordt eventueel opgesplitst waardoor de training geschikt is voor elk niveau. Ook beginners kunnen dus de Bootcamp uitdaging aan gaan.

Betaling van de Bootcamp lessen

We werken met betaalperiodes van vier maanden. Na die vier maanden loopt de betaling automatisch door, tenzij je schriftelijk hebt opgezegd. Gedurende de zomermaanden kun je je aanmelding evt. pauzeren en een strippenkaart aanschaffen. Je vindt de actuele prijzen in het kostenoverzicht.

Opgeven voor de Bootcamp Peize

Lekker dat je kennis wilt maken met onze training. Bel ons of stuur een e-mail om te laten weten, dat je graag mee wilt doen aan de Bootcamp.

Aanmelden of overleg met ons 050-5032996

Ervaring met Bootcamp Peize

‘We trainen al onze spieren op een ontzettend leuke manier. En dat lekker buiten en in eigen dorp! Ik kan het iedereen aanraden.’ – Cecile Ruijssenaars over de training van Bootcamp Peize.