bootcamp Peize buiten training drenthe

  • In eigen tempo conditie en kracht opbouwen
  • Sporten in de natuur
  • Gediplomeerde sportinstructeur of fysiotherapeut
  • Voel je fitter, gespierder en gezonder

Verleg je grenzen met deze populaire buitensport.

Over Bootcamp

Bootcamp betekent op je eigen niveau rennen, klauteren en oefeningen doen in de buitenlucht, gezellig in groepsverband. Je traint back to basic met de middelen die je buiten hebt: bospaadjes, boomstronken en hoogteverschillen. We doen alles in en rondom Peize.

Lessen en locatie

We verzamelen bij de praktijk van Fysiotherapie Kinesis aan het Zuivelplein in Peize. De training is ook altijd in (en evt. om) Peize.

Bootcamp training, instructeurs en niveaus

De Bootcamp trainingen worden op de maandag- en donderdagavond van 20:00 – 21:00 gegeven. Onze enthousiaste Bootcamp trainers Koen, Xander, Anouska en Iris staan voor je klaar. De groep wordt evt. opgesplitst waardoor de training geschikt is voor elk niveau. Ook beginners kunnen dus de Bootcamp uitdaging aan gaan!

Betaling van de Bootcamp lessen

We werken met periodes van vier maanden. Gedurende de zomermaanden kun je een strippenkaart aanschaffen. Je vindt de actuele prijzen in het kostenoverzicht.

Opgeven voor de Bootcamp Peize

Leuk dat je kennis wilt maken met onze training. Bel ons of stuur een email om te laten weten dat je graag mee wilt doen aan de Bootcamp.

Aanmelden of overleg met ons 050-5032996

Ervaring met Bootcamp Peize

‘We trainen al onze spieren op een ontzettend leuke manier. En dat lekker buiten en in eigen dorp! Ik kan het iedereen aanraden.’ – Cecile Ruijssenaars over de training van Bootcamp Peize.