Train jij het liefst de hele zomer door, maar heeft jouw vereniging een zomerstop? Dan is onze ZomerBootcamp echt iets voor jou! Een speciaal programma  t.a.v. je kracht- en uithoudingsvermogen, zodat je na de zomer weer fit kunt beginnen aan de trainingen van je club of vereniging. Het enthousiasme van de groep en trainer laten jouw net even dieper gaan! Haal alles uit jezelf met pull ups, jump squats, mountain climbers, sprintjes en noem maar op. Er is veel aandacht voor de diepere spieren in je lichaam, de zogenoemde ‘core’. Dat betekent, dat we letten op de uitvoering en we passen de oefeningen aan als ze te licht of te zwaar voor je zijn. De trainingen worden altijd gegeven door onze fysiotherapeuten en trainers.

Wanneer is de ZomerBootcamp?

De ZomerBootcamp trainingen worden iedere maandag- en donderdagavond van 19:30 – 20:30 uur gegeven en op vrijdagochtend van 8:45 – 9:45 uur. De start is vanaf de praktijk en altijd buiten. Onze trainers zoeken de mooiste plekjes van Peize. Je zult met een voldaan gevoel thuis komen!

Buiten!kansje

Speciaal voor jou bieden we een strippenkaart aan. Wel zo makkelijk. Je betaalt voor vijf trainingen slechts 35 euro en komt wanneer het jou uitkomt. De strippenkaart is geldig tot en met 31 augustus. Vanaf september hanteren we weer een trainingsperiode van vier maanden waar je je voor kunt opgeven.

Opgeven voor de ZomerBootcamp

Leuk dat je kennis wilt maken met onze training. Bel, app of stuur een e-mail om te laten weten dat je graag mee wilt doen aan de (Zomer)Bootcamp.

Aanmelden of app naar 06 48512982 overleg met ons 050-5032996

Ervaring met ZomerBootcamp Peize

‘Geen enkele bootcamp training is het zelfde. De trainers bedenken iedere keer een uitdagende training – Gerda over de (Zomer)Bootcamp Peize.

‘Ik mis het als ik niet ben geweest. Heerlijk om in de zomer door te trainen!’ – Marian over de ZomerBootcamp Peize.

‘De zomerstop van mijn eigen sport duurt net even te lang. De Zomerbootcamp van Kinesis zorgt ervoor dat ik na mijn vakantie weer in goede conditie kom. En… tijdens mijn examen was het een heerlijke uitlaatklep’ – Marit over de ZomerBootcamp Peize.