fit challenge afvallen in peize

  • Trainingsprogramma van 10 weken met oefeningen voor thuis
  • Begin met afvallen onder begeleiding van een fysiotherapeut
  • Speciaal voor 30+ ers
  • Op verzoek met begeleiding door diëtist

De Fit Challenge is een trainingsprogramma met als doel om af te vallen en waarmee je van bewegen een gewoonte maakt. Wist je dat 5% gewichtsverlies al zorgt voor veel minder gewicht gerelateerde ziekten en klachten? Leven met een gezond gewicht geeft je energie en laat je stralen. Met deze 10 weekse Fit Challenge heb je een knallende start van een gezond 2018.

De eerste Fit Challenge

Je gaat zelf flink aan de slag met een trainingsprogramma van 10 weken. De eerste training start in week 3 van 2018. Elke week trainen we gezamenlijk op de dinsdagavond OF de vrijdagochtend, wat je het beste past! (informeer ook gerust naar andere dagen en tijden). Het is het begin van een nieuwe gewoonte: gezond bewegen. Je ontdekt een nieuwe vitaliteit in jezelf en daarmee krijg je ook vaker zin om te gaan sporten.

Na die 10 weken heb je de smaak te pakken. Je kunt dan verder met je eigen oefeningen en bij de trainingen van Kinesis of de sportverenigingen in het dorp.

Wil je all-in? Dan kun je tegen een meerprijs kiezen voor begeleiding van een diëtist.

Zo ziet het programma van de Fit Challenge eruit

De training is op dinsdagavond tussen 20.00 en 21.00 OF vrijdagochtend tussen 10.30 en 11.30, wat je het beste past! (informeer ook gerust naar andere dagen en tijden). Je kunt dan een intensieve training van 45 minuten verwachten onder begeleiding van onze fysiotherapeut. Je krijgt opbouwende oefeningen om thuis te doen zodat je optimaal kunt werken aan je eigen doelen. We monitoren ook je gewicht gedurende deze 10 weken.

De training is met de hele groep Challengers. Niet alleen wij zijn jouw stok achter de deur, de andere Challengers zijn dat ook.

Lessen en locatie

De trainingen worden gegeven in de sporthal (Hereweg 1a) in Peize.

Over onze instructeurs

Je wordt begeleid door een fysiotherapeut. Je kunt ook kiezen voor begeleiding door een diëtist als extra optie.

Betaling

De kosten voor het hele programma van 10 weken bedragen 100 euro. Voor begeleiding door een diëtist komt daar een meerprijs bij.

Je ontvangt een factuur. Je kunt het bedrag over maken op het vermelde rekeningnummer.

Opgeven voor de ‘Fit Challenge’

Bel ons of stuur een e-mail om te laten weten dat je graag mee wilt doen aan de ‘Fit Challenge 2018’.

Aanmelden of overleg met ons 050-5032996