fit challenge afvallen in peize

  • Trainingsprogramma van 5 weken, om na de zomervakantie weer op te pakken
  • Begin met afvallen onder begeleiding van een fysiotherapeut
  • Speciaal voor 30+ ers
  • Met oefeningen voor thuis
  • Op verzoek met begeleiding door diëtist

De Fit Challenge – Follow Up is een trainingsprogramma van 5 weken met als doel om af te vallen en waarmee je van bewegen een gewoonte maakt. Wist je dat 5% gewichtsverlies al zorgt voor veel minder gewicht gerelateerde ziekten en klachten? Leven met een gezond gewicht geeft je energie en laat je stralen. Met deze 5 weekse Fit Challenge heb je een knallende start na de vakantie.

De eerste Fit Challenge – Follow Up

Deze Follow Up hebben we opgezet in navolging van het succes in januari. De zomervakantie is er natuurlijk om heerlijk te genieten, hapje, drankje, gezelligheid. Om daarna weer alles op te pakken is voor sommigen best lastig. Met dit verkorte programma ga je zelf flink aan de slag met een trainingsprogramma van 5 weken. Elke week trainen we gezamenlijk op de dinsdagavond bij ons in de praktijk of in de sporthal, afhankelijk van het aantal deelnemers! (informeer ook gerust naar andere dagen en tijden). Het is het begin van een nieuwe gewoonte: gezond bewegen. Je ontdekt een nieuwe vitaliteit in jezelf en daarmee krijg je ook vaker zin om te gaan sporten.

Na die 5 weken heb je de smaak (weer) te pakken. Je kunt verder met je eigen oefeningen en bij de trainingen van Kinesis of de sportverenigingen in het dorp.

Wil je all-in? Dan kun je tegen een meerprijs kiezen voor begeleiding van een diëtist.

Zo ziet het programma van de Fit Challenge – Follow Up eruit

De training is op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30. Je kunt een intensieve training verwachten onder begeleiding van onze fysiotherapeut. Je krijgt opbouwende oefeningen om thuis te doen, zodat je optimaal kunt werken aan je eigen doelen. We monitoren ook je gewicht gedurende deze weken.

De training is met de hele groep Challengers. Niet alleen wij zijn jouw stok achter de deur, de andere Challengers zijn dat ook.

Lessen en locatie

De trainingen worden gegeven bij ons in de praktijk OF in de sporthal (Hereweg 1a) in Peize, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Over onze instructeurs

Je wordt begeleid door een fysiotherapeut. Je kunt ook kiezen voor begeleiding door een diëtist als extra optie.

Betaling

De kosten voor het hele programma van 5 weken bedragen 50 euro. Voor begeleiding door een diëtist komt daar een meerprijs bij.

Opgeven voor de ‘Fit Challenge – Follow Up’

Bel ons of stuur een e-mail om te laten weten dat je graag mee wilt doen aan de ‘Fit Challenge – Follow Up’.

Aanmelden of overleg met ons 050-5032996