ZomerBootcamp bij Kinesis

Kinesis_Bootcamp-fysiotherapie peize

Train jij het liefst de hele zomer door maar heeft jouw vereniging een zomerstop? Dan is onze ZomerBootcamp echt iets voor jou! Je traint op eigen niveau je kracht, conditie en snelheid in de buitenlucht, gezellig in groepsverband. Je hebt 3 mogelijkheden per week en je start vanaf onze praktijk in Peize. Verleg je grenzen met deze populaire buitensport!

Wanneer is de ZomerBootcamp?

De ZomerBootcamp trainingen worden iedere maandag- en donderdag van 20:00 – 21:00 uur gegeven en op vrijdag van 8:30 – 9:30 uur. Onze trainers zoeken de mooiste plekjes van Peize om alles uit jezelf te halen. Je zult met een voldaan gevoel thuis komen!

Kosten

Speciaal voor jou bieden we een strippenkaart aan. Wel zo makkelijk. Je betaald voor vijf trainingen 35 euro en komt wanneer het jou uitkomt. De strippenkaart is geldig tot en met 31 augustus. Vanaf september hanteren we weer een trainingsperiode van vier maanden waar je je voor kunt opgeven.

Opgeven voor de ZomerBootcamp

Leuk dat je kennis wilt maken met onze training. Bel ons of stuur een email om te laten weten dat je graag mee wilt doen aan de ZomerBootcamp.

Aanmelden of overleg met ons 050-5032996

Ervaring met ZomerBootcamp Peize

‘De trainingen van Kinesis zijn super motiverend!’ – Marian over de ZomerBootcamp Peize.

‘Ik mis het als ik niet ben geweest. Heerlijk om in de zomer door te trainen!’ – Betty over de ZomerBootcamp Peize.