Fit Challenge: Kinesis daagt je uit om in 2020 het roer om te gooien

Bootcamp training fysiotherapie peize

Wist je dat 5% gewichtsverlies al zorgt voor veel minder gewicht gerelateerde ziekten en klachten? Leven met een gezond gewicht geeft je energie en laat je stralen. Met deze 10 weekse Fit Challenge heb je een knallende start van een gezond 2020.

We geven het niet altijd graag toe. Maar we geven onze gezondheid niet altijd de aandacht die het verdient. En de feestdagen staan ook nog eens voor de deur! Eten staat voor gezelligheid en dat doen we dus meer. Buiten zijn is minder aantrekkelijk en dus bewegen we minder. En de weegschaal? Die gaat dus omhoog.

Na je 30e verdwijnen de kilo’s niet meer zomaar

We richten ons op 30+ ers omdat die vaak al ontdekt hebben dat de kilo’s er makkelijker aankomen dan eraf vliegen. Bovendien helpt een drukke levensstijl met werk, een gezin en/of andere verplichtingen ook niet om te beginnen met sporten.

Wij zijn de stok achter de deur. In week 3 begint onze Fit Challenge. Wat ons betreft gaat heel Peize werken aan een gezond gewicht. Want dat gunnen we iedereen zo.

In 10 weken maak je van sporten een gewoonte

Je gaat zelf flink aan de slag met een trainingsprogramma van 10 weken. Elke week trainen we gezamenlijk op dinsdagavond OF vrijdagochtend (wat jou het beste past!). Het is het begin van een nieuwe gewoonte: gezond bewegen. Je ontdekt een nieuwe vitaliteit in jezelf en daarmee krijg je ook vaker zin om te gaan sporten.

Na die 10 weken heb je de smaak te pakken. Je kunt dan verder met je eigen oefeningen en bij de trainingen van Kinesis of de sportverenigingen in het dorp.

Wil je all-in? Dan kun je tegen een meerprijs kiezen voor begeleiding van een diëtist.

Geef je nu op!

De kosten van het hele trainingsprogramma bedragen 100 euro.

Alleen als je kiest voor begeleiding van een diëtist betaal je een meerprijs.